Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Προβλεψεις Κωστα Σ. 27-NOE-2013

Καλησπερα. Χτες περασε το ενα απο τα δυο σημεια μας μιας και η Τσελσι δεν καταφερε να... φαει ακομα ενα γκολ. Γιατι το λεω αυτο; Γιατι η Τσελσι εκανε μολις δυο τελικες και μαλιστα καμια στο τερμα. Η αληθεια ειναι πως τετοια Τσελσι δεν θυμαμαι να ειδα ποτε. Μαλλον θα πρεπει να ανατρεξουμε στο μακρινο παρελθον... Πιθανον και να ειχε συμβει οταν εγω την μπαλα την εβλεπα απλα σαν κατι που κλωτσαμε.. Αντιθετως η Ντορτμουντ εκανε πλακα στην Ναπολι και το αλλο σημειο βγηκε πολυ ευκολα. Τελοσπαντων. Στα σημερινα λοιπον εχω μια τριαδα.

1) Ρεαλ Μ. - Γαλατασαραι : OVER 3,5 (1,90)
Η Ρεαλ στην εδρα της ειναι καταιγιστικη φετος. Σκοραρει ακαταπαυστα και αν παιξει σοβαρα ακομα και με τα ..δευτερα της το σημειο θα βγει. Πιστευω επισης πως θα σκοραρει και η Γαλατα, πιθανο σκορ και το 3-1 (10,00).

2) Λεβερκουζεν - Μαντσεστερ Γ. : Γ/Γ (1,72)
Ομαδα που σκοραρει αλλα δεχεται ευκολα το γκολ η Λεβερκουζεν. Ομαδα που αν και στα κατω της, εχει τους παιχτες να κυνηγησει το γκολ η Γιουναιτεντ. Μια νικη ισοδυναμει με προκριση ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη.

3) ΠΣΖ - Ολυμπιακος : OVER (1,70)
Πιστευω οτι θα ειναι ενα ανοιχτο ματς. Ομαδα που σκοραρει η Παρι,ομαδα που ανοιγεται ο Ολυμπιακος. Περιμενω ενα ανοιχτο παιχνιδι γενικοτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου