Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Προβλεψεις Κωστα Σ. 24-NOE-2013

Καλημερα. Μετρια μερα η χθεσινη και ατυχη αρκετα μπορω να πω καθως Μιλαν,Ντορτμουντ παιξανε ωραιο ποδοσφαιρο -επιτρεψτε μου να πω καλυτερο απο τους αντιπαλους τους- και βρεθηκαν να μην μπορουν να σκοραρουν. Οπως και να χει. Στα σημερινα. Υπηρξαν αρκετα παιχνιδια στην ατζεντα αλλα στις αποδοσεις που τα ανοιξανε δεν ειχαν καμια αξια. Γιαυτο κατεληξα στην εξης τριαδα.


1) Μπολονια - Ιντερ 2 (2,05)

Πολυ καλυτερη ομαδα η Ιντερ που εκτος εδρας δεν εχει ηττα και σκοραρει 3 γκολ ανα παιχνιδι. Απεναντι της η Μπολονια που δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Ευνοικη και η παραδοση για την Ιντερ που μετραει μολις μια ισοπαλια και 8 διπλα στα τελευταια 9 παιχνιδια τους.

2) Βερντερ Βρεμης - Μαιντζ OVER (1,80)

Πολυ παιζει το οβερ στις αναμετρησεις τους τα τελευταια χρονια. Η Βερντερ μπορει γενικοτερα φετος να μην σκοραρε οπως παλια αλλα η αμυνα της Μαιντζ δεν ειναι και απο τις καλυτερες. Θα μπουν γκολ πιστευω μιας και η Μαιντζ εκτος δεχεται 3 γκολ ανα παιχνιδι ενω σκοραρει μολις ενα.

3) Μποκα Τζουνιορς - Ολ Μποις 1 (1,72)

Η Μποκα εχει ως γνωστον αρκετα δυνατη εδρα. Στην εδρα της λοιπον μετραει 6 νικες σε 8 παιχνιδια ενω σκοραρει και 2 γκολ ανα παιχνιδι. Παιζει με την Ολ Μποις η οποια εκτος εδρας δεν εχει καμια νικη και μετραει 5 ηττες σε 7 παιχνιδια με συντελεστη τερματων 2-10. Ικανοποιητικος λοιπον ο ασσος στο 1,72.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου