Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Nεκρός πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης!

Ο Ιβάν Τούρινα βρέθηκε νεκρός σύμφωνα με σουηδικά μέσα ενημέρωσης, στο διαμέρισμά του στην Βόρεια Στοκχόλμη. Ο Κροάτης πορτιέρε αγωνιζόταν στην ΑΙΚ από το καλοκαίρι του 2010.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Ιβάν Τούρινα είναι νεκρός αλλά δεν υπάρχουν υποψήφιες για δολοφονία» τόνισε ο επικεφαλής της σουηδικής αστυνομίας Πάτρικ Νους.

Η αστυνομία αποκάλυψε πως δέχθηκε κλήση από το διαμέρισμα του Τούρινα από νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης αφήνει πίσω του την έγγυο σύζυγό του και τις δύο δίδυμες κορούλες του, ηλικίας μόλις ενός έτους.


Ο πρόεδρος της σουηδικής ομάδας, Τζον Σέγκουι, τόνισε πως «γνωρίζαμε ότι η καρδιά του παρουσίαζε κάποιες ανωμαλίες αλλά περνούσε τις εξετάσεις. Φυσικά και έχουμε υποστεί σοκ. Σήμερα θα μαζέψουμε τους ποδοσφαιριστές για να τους ενημερώσουμε και δεν θα έχουμε προπόνηση. Θα πάμε στο σπίτι της οικογένειάς του για να της συμπαρασταθούμε»

Ο Κροάτης μπορεί να έπαιξε μόλις τρία χρόνια στην ΑΙΚ αλλά οι οπαδοί της λένε πως θα μείνει στην ιστορία της ομάδας ως ήρωας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου