Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Στην Chelsea ο André Schürrle

Παίκτης της Τσέλσι είναι και επίσημα ο Αντρέ Σίρλε, αφού η διοίκηση των «μπλε» τα βρήκαν σε όλα τόσο με την Λεβερκούζεν, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.


Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο «νησί», ο Αντρέ Σίρλε ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες της Τσέλσι, δίνοντας το ποσό των 20 εκ. ευρώ στην Λεβερκούζεν. Ο Γερμανός διεθνής αποτελεί τον διακαή πόθο του προέδρου της ομάδας, Ρομάν Αμπράμοβιτς, που όπως φημολογείται είχε κάνει τρεις φορές κρούση για να αποκτήσει τον Σίρλε, αλλά βρήκε και ιε τρεις φορές την πόρτα των Γερμανών… κλειστή. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Γερμανός αριστερός μεσοεπιθετικός θα λαμβάνει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 104.000 ευρώ, με την συμφωνία να κλείνει κατά την διάρκεια του ημιτελικού του Κυπέλλου, όπου η Τσέλσι φιλοξένησε την Μάντσεστερ Σίτι. Χαρακτηριστικό ακόμα αποτελεί το γεγονός ότι είναι ακόμα άγνωστο το ποιος θα κάθεται στον πάγκο της Τσέλσι την επόμενη σεζόν άρα ο Σιρλε δεν αποτελεί επιλογή κάποιου τεχνικού, αλλά του Ρώσου μεγιστάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου