Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΜΕΣΣΙ : "Ήταν ντροπή"

Βαρύ είναι το κλίμα στην Μπαρτσελόνα μετά το διασυρμό στο Μόναχο από την Μπάγερν, με τον Λιονέλ Μέσι να χαρακτηρίζει ντροπιαστικό το τελικό σκορ (4-0), τονίζοντας πως οι Βαυαροί είναι ικανοί να τους νικήσουν όλους.

Ο Αργεντινός άσος που προερχόταν από τραυματισμό επισήμανε πως και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά με αυτό το αποτέλεσμα, σημειώνοντας όμως ότι θα... προσπαθήσει για την ανατροπή η Μπαρτσελόνα.
«Έχουν δείξει πως είναι πιο δυνατοί, μπορούν να τους νικήσουν όλους και έχουμε δει ότι στην έδρα τους είναι ακόμα καλύτεροι», ανέφερε αρχικά ο «Λίο» για να προσθέσει σχετικά με τη δική του απόδοση: «Δεν θα μπορούσα να κάνω πολλά με ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Ήταν ντροπή...».
Σχετικά με τον τραυματισμό του ο ηγέτης της Μπάρτσα ανέφερε πως: «Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που τραυματίστηκα, αλλά ένιωσα καλά».
Όσο για τον επαναληπτικό της Βαρκελώνης: «Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι στο "Καμπ Νου" με το 4-0 στην πλάτη μας. Θα πρέπει όμως να πάμε για την ανατροπή και να προσπαθήσουμε να την πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου