Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Προβλεψεις Κωστα Σ. - Γενικα- Πεμπτη 22 Νοεμβριου 2012





Προτελευταια αγωνιστικη του Γιουροπα Λιγκ αποψε και θα κριθουν πολλα στις προκρισεις των ομαδων. Μαζεψα λοιπον μερικα ματς που πιστευω πως θα βγουνε με λιγο ρισκο ομως για να το παμε τολμηρα σημερα.Ας αρχισουμε με τις πιο χαμηλες αποδοσεις.Σημερα το "πιατο" περιέχει 5 ασσους,δυο οβερακια και 3 ισοπαλιες.


1) Γκλάντμπαχ - ΑΕΛ - Τελικό Αποτέλεσμα Γκλάντμπαχ @ 1.28
 Η ΑΕΛ ειναι η ομαδα που μπορει εντος να κραταει τον αντιπαλο σε χαμηλο σκορ αλλα εκτος εδρας δυστυχως οι Κυπριοι ειναι ο περιγελος του ομιλου καθως εχουν φαει 7 γκολ σε 2 ματς.Απεναντι σε αυτην την ΑΕΛ η Γκλαντμπαχ πρεπει να κερδισει για να αυξησει τις πιθανοτητες προκρισης της,γιατι οχι να κλειδωσει και την ιδια την προκριση.

2)Νιουκάστλ - Μαρίτιμο - Τελικό Αποτέλεσμα Νιουκάστλ @ 1.44
 Αητηττη εντος η Νιουκαστλ και χωρις να δεκτει γκολ μαλιστα παιζει απεναντι στην χειροτερη ομαδα του ομιλου που δεν εχει σκοραρει καν εκτος, για να κλειδωσει την προκριση και την πρωτη θεση λογικα.

3) Άνζι Μακχάτσκαλα @ 1.67
 Η Ανζι θελει νικη για να κλειδωσει την προκριση και λογικα και την πρωτη θεση. Με το κρυο που θα βρουν οι παιχτες της Ουντινεζε πιστευω οτι δεν θα μπορεσουν να δωσουν το μαξιμουν της αποδοσης τους. Ειναι και πεσμενη η Ουντινεζε τελευταια αρα ολο καταληγουν στον ασσο.Προτεινομενο τελικο σκορ 2-0 (8.50).

4)Παναθηναϊκός - Μάριμπορ - Τελικό Αποτέλεσμα Παναθηναϊκός @ 1.91
Ο Παναθηναικος εχει ανεβασμενη ψυχολογια τελευταια και αυτη ειναι και η τελευταια του ευκαιρια να αυξησει τις οποιες ελπιδες του για προκριση.Μεσα στο ΟΑΚΑ με τον κοσμο διπλα του πιστευω θα κερδισει. Προτεινομενο τελικο σκορ 2-0 (9.00).

5)Κλαμπ Μπριζ - Μπορντό - Τελικό Αποτέλεσμα Κλαμπ Μπριζ @ 2.60 ή DNB 1 1.73 ή 1Χ  @1.40
 Βαθμολογια.Μπριζ 4, Μπορντο 7. Ενα ματς διχως αυριο για την Μπριζ που αν χασει στην ουσια δινει την δευτερη θεση του ομιλου στην Μπορντο. Με την ωθηση της εδρας της πιστευω πως θα καταφερει να κερδισει. Αν οχι να παρει την ισοπαλια και να ελπιζει στην τελευταια αγωνιστικη σε ενα μικρο θαυμα.

6) Πάνω από 2.5 @ 2.05
 Οι δυο ομαδες εχουν ηδη προκριθει και πιστευω θα παιξουν ανοιχτο ποδοσφαιρο για αυτο το οβερακι ειναι μια ωραια λυση που πληρωνει αρκετα καλα.

7)Χαρκίβ - Λεβερκούζεν - Σύνολο γκολ στο παιχνίδι Over/Under Πάνω από 2.5 @ 1.73

 Ιδιος λογος με το προηγουμενο ματς. Εχουν προκριθει και το οβερ σε τετοια αποδοση πρεπει να ειναι η πρωτη επιλογη.

8)Ισοπαλία @ 3.30
 Θα ψαξουν και οι δυο την νικη που θα καθαρισει την πρωτη θεση του ομιλου. Ειναι ομως πολυ δυνατες ομαδες. Γιαυτο πιστευω οτι θα καταληξουν σε ισοπαλια. Προτεινομενο τελικο σκορ 1-1 (7.00).

9) 

10)Βιντεοτόν - Γκενκ - Τελικό Αποτέλεσμα Ισοπαλία @ 3.25 






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου