Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Α.Β. - Champions League - Τρίτη 18/09/12

Μία σίγουρη εξάδα για απόψε, που αρχίζει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο...


1. ΜΑΛΑΓΑ - ΖΕΝΙΤ, [Γ/Γ] , [1.55 ΟΠΑΠ]
Και οι δυο ομάδες παίζουν επιθετικά.Η Μάλαγα έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα,η επίθεση της όμως είναι ''φωτιά''. Οι Ρώσσοι σχεδόν πάντα πετυχαίνουν γκολ,είτε παίζουν εντός,είτε εκτός. Είναι πιθανή και η ισσπαλία με 1-1. Γι αυτό προτιμώ το Γ/Γ από το Over.

2. ΜΙΛΑΝ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ, [1] , [1.45 ΟΠΑΠ]
Οι γηπεδούχοι ήδη έχουν ξεκινήσει τη χρονιά με πολλά παράπονα από τους οπαδούς τους. Η Μίλαν είναι παραδοσιακά από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και πιστεύω πως θα κερδίσει την Άντερλεχτ για να κάνει την καλή αρχή στους ομίλους,αλλά και για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Εύκολα ή δύσκολα 1.

3. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΓΙΑΞ, [Γ/Γ] , [1.65 ΟΠΑΠ]
Η Ντόρτμουντ όπως απέδειξε και το Σάββατο κόντρα στην Λεβερκούζεν[νίκησε 3-0],βάζει πολλά γκολ και παίζει πολύ επιθετικά. Σίγουρα θα μπει στο ματς για να κερδίσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Άγιαξ είναι επίσης πολύ επιθετική ομάδα και στα περισσότερα αποτελέσματα που φέρνει,μπαίνουν πάνω από 3 γκολ. Επειδή είναι αρχή όμως στο Τσαμπιονς Λιγκ,ίσως παίξει πιο συντηρητικά. Θα κυνηγίσει πάντως το γκολ. Εδώ θα προτιμήσω το Γ/Γ από το Over,λόγω καλύτερης απόδοσης.

4. ΟΣΦΠ - ΣΑΛΚΕ, [Χή2 διπλή ευκαιρία] , [1.40 ΟΠΑΠ]
Η Σάλκε έχει πολύ καλύτερη ομάδα από τους Πειραιώτες και σαφώς είναι το φαβορί,όχι μόνο για τη νίκη,αλλά και για την πρόκριση στους 16' της διοργάνωσης. Η έδρα όμως του ΟΣΦΠ μπορεί να δυσκολέψει τους Γερμανούς που δεν έχουν καθόλου καλή προ'ι'στορία με τις ελληνικές ομάδες γενικότερα. Πιο πιθανή μοιάζει η ισσοπαλία,αλλά η Σάλκε θα μπορούσε αν παίξει καλά να πάρει και τη νίκη.

5. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ, [1] , [1.55 ΟΠΑΠ]
Οι Άραβες της Παρί έχουν επενδύσει πάρα πολλά χρήματα και αυτό το καλοκαίρι. Η Παρί θέλεί να προχωρίσει στο Τσαμπιονς Λιγκ όσο περισσότερο μπορεί και έχει βάλει στόχο την πρόκριση στους 16' της διοργάνωσης. Η Ντιναμό είναι πιο έμπειρη σε αυτές τις διοργανώσεις,καθώς τα τελευταία χρόνια τα πηγαίνει αρκετά καλά. Το φαβορί πάντως είναι οι γηπεδούχοι,καθώς έχουν πολύ ποιοτικότερη ομάδα και με τον Ιμπραιμοβιτς σε μεγάλα κέφια. Θα κάνει τα πάντα για να πάρει την πρώτη της νίκη στο Τσαμπιονς Λιγκ. Εύκολα ή δύσκολα 1 λοιπον.

6. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ, [1] , [1.60]
Η Ρεάλ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά της σεζόν στο Πρωτάθλημα της Ισπανίας.Η εκτός έδρας ήττα της από τη Σεβίλλη το Σάββατο την έφερε στο -8 από την Μπαρτσελόνα και αυτό σε συνδυασμό με τα ''κατορθώματα'' του Κριστιάνο για τις οικονομικές απαιτήσεις που έχει,έχουν βαρύνει πολύ το κλίμα στα αποδυτήρια των Μαδριλένων. Η Μάντσεστερ Σίτι από την άλλη γκέλαρε το Σάββατο κόντρα στην Στόουκ Σίτι εκτός έδρας και έδειξε να μην διανύει την καλύτερη φόρμα της αυτή την περίοδο. Το φαβορί είναι αδιαμφισβήτητα η Ρεαλ,φτάνει να το δείξει και μέσα στο γήπεδο. Στην έδρα της είναι παντοδύναμη και θεωρώ ότι θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει,ώστε να αντιστρέψει το κακό κλίμα των τελευταίων ημερών.  Θα γίνει ώραιο παιχνίδι και βλέπω να ''ξεσπάει'' η Ρεαλ,για ψυχολογικούς λόγους κυρίως. Ενώ είναι η καλύτερη ευκαιρία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο να δείξει ότι μένει πιστός στη ''Βασίλισσα'' και δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να μετακομίσει στους ''πολίτες''. Νίκη της ΡΕΑΛ λοιπον...

2 σχόλια :

  1. E,dystyxws omws,ama thes na pas gia polla lefta,ton gavro ton paizeis asso,eite mas aresei eite oxi.Kai gw Schalke tha eimai,ala to paizeis asso to paixnidi ama thes na pas gia kana frago

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η άποψη μου για το συγκεκριμένο ματς ήταν καθαρά αντικειμενική και όπως βλέπεις δικαιώθηκα... κέρδισε πολύ εύκολα η Σάλκε. ;ρ

      Διαγραφή