Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

EURO 2012 B' ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ/ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Κωστα Σ.


 ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΞΑΝΑ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ(ΛΥΩΝ ΚΛΠ.) ΝΑ ΠΕΙΣΤΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ .

Αφηνουμε πισω τα χθεσινα  του ομιλου μας και συνεχιζουμε με τα υπολοιπα προτεινομενα ματς.

3) Δανία - Πορτογαλία - Under 1.73

Οι Πορτογαλοι ζητανε το τριποντο παση θυσια για να ξαναμπουν στο παιχνιδι της προκρισης. Οι Δανοι αντιθετα μετα την εκπληξη τους απεναντι στους Ολλανδους θα παιξουν σφιχτα γιατι ακομα και ο ενας βαθμος μπορει να τους δινει την προκριση αρα αν δεν μπει νωρις ενα γκολ για τους Πορτογαλους το ματς θα κυμανθει σε χαμηλο σκορ. 

4) Ολλανδία - Γερμανία Γ/Γ 1.70

Οι Ολλανδοι ζητανε κι αυτοι μονο νικη σημερα απεναντι στους Γερμανους μετα την απροσμενη ηττα τους στην πρωτη αγωνιστικη. Θα γινει πιστευω ανοιχτο παιχνιδι και θα μπουν πολλα γκολ εκατερωθεν. Οσο ανεβαινουν οι Ολλανδοι τοσο θα βρισκουν κενα οι Γερμανοι. Γκολ και απο τις δυο πλευρες ειναι το σημειο μου.

5) Ισπανία - Ιρλανδία ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1.50

Οι Ιρλανδοι δεν εχουν ομαδα κατα την αποψη μου ικανη να σταθει σε Ευρωπαικη διοργανωση. Μετα την ηττα τους στο πρωτο ματς πιστευω πως απολεσαν ολες τις ελπιδες τους για προκριση. Απεναντι στους Ισπανους πιστευω πως δεν θα σκοραρουν και θα ειναι τυχεροι αν δεν βρουν χωρο να τους ριξουν αρκετα γκολ. Ο ασσος στο 1,25 δεν εχει νοημα αρα διαλεγω να μην σκοραρει η Ιρλανδια σε αποδοση 1,5.


6) Ιταλία - Κροατία - Under 1.50

Οι Κροατες μετα την νικη τους επι των Ιρλανδων θα ειναι πολυ προσεχτικοι στις κινησεις τους και δεν θα ανοιγονται τοσο πολυ οσο στο πρωτο ματς γιατι ενας βαθμος μπορει να ειναι και προκριση πλεον. Κλειστο ματς λοιπον με την νικη να κυμαινεται στο γκολ αν μια απο τις δυο δεν σκοραρει νωρις. Λιγα γκολ η επιλογη μου.

7) Σουηδία - Αγγλία 2 Αγγλία @ 2.05

 Οι Σουηδοι πρεπει να καταβαλλουν τεραστια προσπαθεια για να προκριθουν και νομιζω πως ενας Ιμπραιμοβιτς δεν φερνει την ανοιξη. Οι Αγγλοι θα παρουν το ματς για να εχουν ελπιδες προκρισης αφου οι Ουκρανοι εχουν ηδη 3 βαθμους.

8) Ουκρανία - Γαλλία - Under 1.50

 Οι Ουκρανοι μετα το τριποντο με τους Σουηδους ζητανε μια ισοπαλια που θα τους φερει ακομα ενα βημα πιο κοντα στην προκριση με την θεωρητικα δυνατη του ομιλου. Δεν πιστευω πως θα ανοιχτουνε. Θα ψαξουν αντεπιθεσεις και θα κλεισουν καλα τα μετωπισθεν. Ετσι βλεπω λιγα γκολ.


ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.







 ........................................................................................................

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΤΑΣΕ. ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΕΧΟΥΣ.ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ.

1) Ελλάδα - Τσεχία Ελλάδα ή Ισοπαλία 1Χ  @ 1.57

Οι Τσεχοι ναι μεν εχουν καλη ομαδα αλλα προσωπικα θα πονταρω στο θεμα ψυχη. Αν παιξουμε οπως στο δευτερο ημιχρονο με τους Πολωνους τοτε δεν χανουμε. Οι Τσεχοι πλεον δεν ειναι η ομαδα που ηταν καποτε. Μπορουμε να παρουμε ακομα και την νικη και να εχουμε τεραστιες ελπιδες προκρισης μετα αναλογα και με το αποτελεσμα του αλλου παιχνιδιου. 

2)  Πολωνία - Ρωσία - Τελικό Αποτέλεσμα Ρωσία 1 @ 2.37

Ξερω. Οι Πολωνοι ειναι διοργανωτες. Ξερω μπορει ΞΑΝΑ να τους σπρωξουνε μπας και καταφερουν κατι. Αν ομως η Ρωσοι εχουν ξανα ενα ξεσπασμα σαν αυτο του πρωτου παιχνιδιου οι Πολωνοι θα τρεχουν και δεν θα φτανουν. Οπως εχουμε ξαναπει αν εξαιρεσουμε τον Λεβαντοφσκι σαν συνολο οι Πολωνοι ειναι μετριας ποιοτητας. Ποσο μαλλον η αμυνα τους. Ας ελπισουμε οτι οι Ρωσοι θα καθαρισουν το ματς και την προκριση και για στοιχηματικο οφελος αλλα και για την Εθνικη μας.