Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η ΔΕΗ έκοψε το τηλέφωνο στα γραφεία της ΑΕΚ


Κάποιες ώρες αφότου οι Νοτιάς-Παππάς έκαναν την τιμή στην ΑΕΚ να τη συμπεριλάβουν στις συζητήσεις τους στα πάρτι για τα «Ποσειδώνια», το Δ.Σ. έκανε αγώνα δρόμου σήμερα για να πληρώσει 3200 ευρώ και να ξανασυνδεθεί η κομμένη τηλεφωνική γραμμή στα Σπάτα.

Κάθε μέρα που περνάει προσφέρει και μια απόδειξη πως το βαρέλι που έχουν ρίξει οι μέτοχοί της την ΑΕΚ δεν έχει πάτο. Ε, αυτή της Τρίτης ήρθε μέσω του ΟΤΕ. Κι αυτό διότι οι απλήρωτοι λογαριασμοί που υπήρχαν (και) προς εκείνον είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί το τηλέφωνο στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και οι διοικούντες (πληρώνοντας για μια ακόμα φορά από την τσέπη τους) να τακτοποιήσουν εκείνοι την οφειλή ώστε να γίνει επανασύνδεση. Μια είδηση που καταδεικνύει οδυνηρά για το όνομα του συλλόγου την κατάσταση στην ΠΑΕ.

Και μια είδηση που αναπόφευκτα ηχεί ακόμα πιο… κάπως στ’ αυτιά του κόσμου, όταν συνδέεται μ’ εκείνη που προέκυψε από λεγόμενα του Χάρη Κοσμάτου στο «aek365» και λέει πώς Νίκος Νοτιάς και Πέτρος Παππάς συναντήθηκαν σε πάρτι των «Ποσειδωνίων» (παρουσία και των Χατζηιωάννου και Νάσου Θανόπουλου), συζήτησαν για την κατάσταση στην ΑΕΚ και παρόλο που έδειξαν να είναι γνώστες της, συμφώνησαν πως η οικονομική συγκυρία δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια για να βοηθήσουν.