Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

William Hill -Νεα Εκπληκτικη Μεθοδος. "ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ" !

Τι είναι η Εξαργύρωση Στοιχήματος;

Η εξαργύρωση στοιχημάτων σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε το κέρδος, ή να μειώσετε τις απώλειες, των στοιχημάτων σας πριν αυτά διευθετηθούν. Θα διατίθεται στις περισσότερες αγορές ποδοσφαίρου πριν αρχίσει το live στοίχημα. Όταν η αξία εξαργύρωσης εμφανίζεται σε πράσινο χρώμα, μπορείτε να εξαργυρώσετε με κέρδος.

Παραδείγματα:
Στοιχηματίζετε ένα τριπλό 5€ στις Γουέστ Χαμ (4,00), Έβερτον (2,75) και Τότεναμ (2,20). Τα πρώτα 2 παιχνίδια παίζονται στις 3μμ και αμφότερες οι ομάδες νικάνε ενώ ο αγώνας της Τότεναμ αρχίζει στις 5:30μμ. Μπορείτε να εξαργυρώσετε το στοίχημα για 50€, με κέρδος 45€ ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα της Τότεναμ.

Αν έχετε στοιχηματίσει σε σύστημα λοιπόν με ένα απλό κουμπί που γράφει "Αποπληρωμή" και εμφανίζεται κάτω δεξιά στην καρτέλα "ανοικτα στοιχήματα" που εχετε παίξει, μπορείτε ετσι να βγάλετε κέρδος από ένα μέρος του συστήματος,χωρίς να σας ενδιαφέρει η έκβαση των επόμενων παιχνιδιών. Ακομα κι αν ειχατε την πιθανοτητα να βγαλετε περισσότερα,αυτό το κουμπί οδηγεί σε ασφαλή κέρδη και ειναι σημαντικό στοιχείο της εταιρίας. Επίσης με το κούμπι αυτό μπορείτε να ακυρώσετε στοιχήματα που εχετε μετανιώσει χωρίς να χάσετε ολόκληρο το ποσο αλλα μολις το 30% οσων ποντάρατε.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΠΟΝΣΟΡΑΡΟΥΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου