Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Χθεσινή Ευρωπαική ΑΝΑΛΥΣΗ-ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤΣ.

Στα χθεσινα ματς ο Ολυμπιακος καταφερε να περασει νικηφορα απο την εδρα της Ρουμπιν με σκορ 0-1 . Για να συμβει αυτο περασε ομως πολλες δυσκολιες αφου εχασε τον Μελμπεργκ ο οποιος επαθε αμνησια σε χτυπημα στο πρωτο ημιχρονο,εμεινε με δεκα παιχτες και χρειαστηκε και την τυχη στο πεναλτι που επιασε ο Καρολ. Το επομενο ματς για το Γιουροπα Λιγκ ειχε νικη της Μπεσικτας μεσα στην Μπραγκα με σκορ 0-2 κατι που δινει σαφεστατο προβαδισμα προκρισης στους Τουρκους.
Στο Τσαμπιονς Λιγκ τωρα η εκπληξη της διοργανωσης που εχει ελληνικο χρωμα,ο Αποελ εχασε με 1-0 στην Γαλλια απο την Λυων αλλα εχει πιθανοτητες προκρισης μεσα στην καυτη εδρα του με δεδομενο πως πλεον και οι Γαλλοι δεν ειναι κανενα μεγαθηριο. Στο αλλο ματς της ημερας τα διαδικαστικα εμειναν για να περασει στηγν επομενη φαση η Μπαρτσελονα που κερδισε με 1-3 την Λεβερκουζεν στην Γερμανια.

ΑΠΟΨΕ εχουμε δυο ματς για Τσαμπιονς Λιγκ. Η Ζενιτ υποδεχεται την Μπενφικα στις 19:00 ωρα Ελλαδος και η Μιλαν την Αρσεναλ στο ντερμπι της ημερας στις 21:45.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου