Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

14-2-12/ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Κ.Σ/ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

1) Κάρλαϊλ - Τρανμίρ 1(άσσος) WH: 1,83
Οι γηπεδουχοι συλλεγουν βαθμους στα τελευταια ματς αντιθετα με τους φιλοξενουμενους που μολις καταφεραν να παρουν 2 βαθμους. Η Καρλαιλ ειναι απο τις καλες ομαδες εντος εδρας ενω αντιθετα οι φιλοξενουμενοι εκτος δεν πανε καλα. Τελικο σκορ πιστευω 2-0.


2) Μπράιτον - Μίλγουολ 1(άσσος) WH: 2,00
 Στα τελευταια 5 ματς οι γηπεδουχοι εχουν 4 νικες και μια ισοπαλια και στα εντος εδρας ματς τους εχουνε 8 νικες κι απο 3 ισοπαλιες και 3 ηττες. Η Μιλγουολ ειναι στην 20η θεση της βαθμολογιας και μετραει εκτος μολις 2 νικες , 3 ισοπαλιες και 9 ηττες. Με βαση τα δεδομενα ο ασσος σε αποδοση 2 αξιζει πολυ. Πιστευω σε σκορ 2-1.


3) Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον 1(άσσος) WH: 2,25
Οι φιλοξενουμενοι μπορει να "ξυπνησαν¨" τελευταια κανοντας καποια επιτυχημενα αποτελεσματα αλλα οι γηπεδουχοι εκτος του οτι μετρανε 4 νικες στα τελευταια πεντε ματς εχουνε χτισει και μια καλη παραδοση στο φετινο πρωταθλημα στα εντος εδρας παιχνιδια τους με 9 νικες και μολις 3 ηττες ενω η Σαουθαμπτον εκτος εδρας εχει μοιρασμενα ποσοστα .Πιστευω λοιπον πως το ντερμπι κορυφης θα βρει νικητες τους γηπεδουχους.


4) Ρούμπιν Καζάν - Ολυμπιακός [Ημίχρονο] Χ (ισοπαλία) WH: 1,91
Το κρυο στην Ρωσια πιστευω θα οδηγησει τις 2 ομαδες σε χαμηλο σκορ και δεν θα μου φανει παραξενο το 0-0 στο πρωτο ημιχρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου